Nakupování

Proměňte zahradu v oázu odpočinku


Lidé žijící v bytě se často dušují, že by o dům se zahradou nestáli, jelikož je tam vždy pouze spousta práce. Zahrada však není místem, kde se člověk musí sedřít z kůže, ale možností, jak vytěžit ze života ještě víc. Zapomeňte na starosti, přestaňte se trápit, a proměňte zahradu ve funkční řešení mnoha vašich potíží. Jak?

Skvělý prostor k nicnedělání

Jen si tak sednou s hrníčkem dobrého čaje, knihou, nebo časopisem, a odpočívat na čerstvém vzduchu, třeba i když prší? To je jedna z možností, jak využít pozemek okolo domu. Terasy, nad nimiž dlí kvalitní pergoly Pergoly-trutnov, budou vašim vlastním únikem před každodenním stresem. Lze zde trávit spoustu času od jara až do podzimu, odpočívat, bavit se s přáteli, nebo třeba grilovat. Díky zastřešení zde můžete pobývat i v deštivém počasí, a se správnou střešní krytinou vám pergola poskytne i stinné útočiště v horkých letních dnech. Ti náročnější zde pak mohou umístit i vířivku, houpací síť, nebo pohodlný rozkládací gauč.

dřevěný altán

Vlastní bio úroda

Mnoho lidí se stresuje tím, že musí utrácet čím dál větší částky za ovoce a zeleninu, která jsou navíc pěstovány chemicky, a nejsou zrovna dvakrát chutné. S troškou know how si můžete vytvořit záhonek, kde si vypěstujete to, co máte nejraději, aniž by vám to dalo příliš práce. Nemusíte mít pole plné keříků s rajčaty, postačí jen pár, ze kterých si utrhnete přesně tolik plodů, kolik právě potřebujete.

zelenina ze zahrádky

Dětské hřiště

Každý kdo má děti, ví, kolik času zabere obíhání nejrůznějších atrakcí a hřišť, kde musí člověk dávat neustále pozor, aby dítě neupadlo na špinavou injekční stříkačku, nebo do něj nežduchaly starší děti. Nechat si vyrobit vlastní dětské hřiště tak není od věci. Dítě si zde vyhraje samo, nebo s kamarády, které si pozve, a vy tak víte, že je v bezpečí. V létě pak přidáte třeba bazén, v zimě můžete s dětmi stavět iglů, které vám žádní cizí vetřelci nebudou ničit.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup